LIVE Castel Rally Clasament MEDIA Arhiva Parteneri Concurs de eleganta


MS Castel Rally - 2017 Castel Rally
Pentru participarea la Castel Classic Rally sunt acceptate autovehicolele care au fost fabricate inainte de data de 31.12.1990 si sunt restaurate sau stare originale, fara modificari (tuning).

Costul participarii la Castel Classic Rally este de 100lei/persoana (cca 22euro) - daca plata se efectueaza pana la data de 17.05.2017, dupa aceasta data taxa de participare este de 200lei/persoana, respectiv GRATUIT pentru masinile fabricate inainte de data 1949.12.31.

Data limita de inscriere pentru participare: 17.05.2017. Dupa aceasta data, inscrieri se accepta doar in conditii speciale stabilite de organizatori si taxa de participare este de 200lei/persoana.

Intentia de participare se poate anunta prin completarea urmatorului formular.

In lista participantilor va aparea inscrierea doar dupa aprobarea organizatorului evenimentului.

Inscriere

CLOSED

  
  
  
  
  
  
  
  (ex. VW 1302S)
  (ex. 1965)
  (ex. CT22WOB)
  (cmc3)
*Numarul de raliuri de regularitate la care a participatCertificam datele de mai sus si solicitam inscrierea in competitie angajandu-ne sa respectam regulile de circulatie pe drumurile publice si regulamentul particular al concursului.


Toate sporturile cu motor sunt potential periculoase. Este responsabilitate a participantilor a conduce vehiculul cu atentie si Ón conditii de siguranta Ón orice moment, cu respectarea Codului Rutier.

ClassicCarClub.ro, Oficialii si Arbitri Raliului nu pot fi trasi la raspundere pentru orice fel de prejudiciu cauzat de participanti si vehiculele lor, nici de catre terti, indiferent de ce natura prejudiciului.

Inscrierile se vor valida de catre organizatori dupa care vor aparea pe siteul evenimentului. De trimis pe adresa de email 3 poze: o poza cu masina participanta, cu pilotul si cu copilotul.

Cronometrarea raliului se efectueaza cu echipament CHRONOPIST - este necesar montarea instalatiei electrice conform diagramei. Vezi aici