Castel Rally ClassicShow Clasament MEDIA Program Stiri Parteneri


Formular de inscriere

  
  
  
  
  
  
  
  (ex. VW 1302S)
  (ex. 1965)
  (ex. CT22WOB)
  (cmc3)
*Numarul de raliuri de regularitate la care a participatCertificam datele de mai sus si solicitam inscrierea in competitie angajandu-ne sa respectam regulile de circulatie pe drumurile publice si regulamentul particular al concursului.


Toate sporturile cu motor sunt potential periculoase. Este responsabilitatea participantilor a conduce vehiculul cu atentie si Ón conditii de siguranta Ón orice moment, cu respectarea Codului Rutier.

ClassicCarClub.ro, Oficialii si Arbitri Raliului nu pot fi trasi la raspundere pentru orice fel de prejudiciu cauzat de participanti si vehiculele lor, nici de catre terti, indiferent de natura prejudiciului.

Inscrierile vor aparea pe site-ul evenimentului dupa validarea organizatorului. Pentru validare este necesar ca dupa completarea formularului de inscriere sa trimiteti 3 poze la adresa: o poza cu masina participanta, cu pilotul, respectiv copilotul.

Cronometrarea raliului se efectueaza cu echipament CHRONOPIST - este necesar montarea instalatiei electrice conform diagramei. Vezi aici